Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Avloppsjouren AB

Kontaktuppgifter

Nästan hälften av alla Bostadsrättsföreningar i Skåne underhållsspolar sina lägenheter och fastigheter med oss.
Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jour­bilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: ring för att förebygga genom att underhållsspola! Det blir billigast och skapar trygghet både för de boende och Bostadsrättsföreningen!

Avloppsjouren arbetar i VA-branschen (Vatten & Avlopp) och vi är en naturlig del av samhällets infrastruktur. Vi skapar trygghet, tar totalansvar för våra tjänster med en välfungerande organisation av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare – för industri, bostäder och vårt gatuvägnät.
Vi har ett nära samarbete med våra befintliga kunder, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service som ger ett mervärde för kunden.

Hela Skåne är vår arbetsplats. Vi arbetar med allt från sjukhus och kommunala inrättningar, men även från små sommarstugor till stora Bostadsrättsföreningar och fastighetskomplex.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande