Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Avloppsjouren AB

Kontaktuppgifter

Tel: 072 - 092 09 40

E-mail: order@avloppsjouren.se

Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jourbilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: ring för att förebygga genom att underhållsspola! Det blir billigast och skapar trygghet både för de boende och Bostadsrättsföreningen!

Avloppsjouren arbetar i VA-branschen (Vatten & Avlopp) och är som leverantör en naturlig del av samhällets infrastruktur. Vi erbjuder tjänster till industrin, bostäder, och våra gatuvägnät. Vi skapar trygghet, tar total­ansvar för hela arbetet med en välfungerande organisation bestående av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare.

Vi har ett nära samarbete med våra befintliga kunder, fastighets­bolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service som ger ett mervärde för kunden.

Hela Skåne är vår arbetsplats. Vi arbetar med allt från sjukhus och kommunala inrättningar, men även allt från små sommarstugor till stora Bostadsrättsföreningar och fastighets­komplex.