Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Arkaden bredband

Kontaktuppgifter

Vi är ett bredbandsföretag som erbjuder privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare bredband via fiber.
Vi hjälper våra kunder med säkra, smarta och kreativa lösningar som är anpassad efter varje kund och deras behov. Vi har våra rötter i Sundsvall och vi har all vår personal där. Arkaden har tjugo års erfarenhet av bredband och datakommunikation, redan idag använder ca 60 000 personer våra internettjänster.

Bredband och datakommunikation tycker många är svårt, därför erbjuder vi bostadsrättsföreningar kostnadsfri rådgivning. Idag är det inte bara medlemmarnas lägenheter som behöver en bredbandsuppkoppling utan hela fastigheten. Föreningar behöver säkra internetanslutningar för till exempel elbilsladdare, porttelefoner, kameror för övervakning av gemensamma utrymmen, elektroniska bokningssystem för tvättstugor med mera.

Vi kan erbjuda en helhetslösning för er bostadsrättsförening, där vi tar hand om medlemmarnas och fastighets inter­net­behov. Tveka inte att kontakta oss om ni vill boka in en kostnadsfri rådgivning.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande