Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Advokatfirman Arxis AB

Advokatfirman Arxis AB

Kontaktuppgifter

Tel: 08-20 41 10

E-mail: info@arxis.se

   Advokatfirman Arxis AB är specialiserad inom fastighetsrätten och har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar.

 

   Advokatfirman Arxis arbetar effektivt med snabb återkoppling och hög tillgänglighet. Varje uppdrag, stort som litet, utförs alltid med omsorg och engagemang. Arbetsmetoden är densamma som för allt annat gediget hantverk, det vill säga att ett väl utfört förarbete leder till ett gott resultat.

 

   Att arbeta förebyggande, det vill säga att lämna råd inför ett avtal eller annat, är ofta det bästa men ibland går det inte att undvika tvist. Advokatfirman Arxis hjälper gärna till med avtal, förhandlingar och liknande, men även när det blivit fel och går så lång som till domstol.

 

   Advokatfirman Arxis kan också hjälpa till med annat, som revidering av stadgar – som är aktuellt för alla föreningar nu! – och uppdrag som stämmoordförande. Andra uppdrag kan vara råvindsavtal, balkongprojekt, sammanslagning och delning av bostadsrätter, upprättande av ekonomiska planer, m.m.

 

   Ta steget mot en enklare tillvaro, fråga Advokatfirman Arxis – först!

 

   Läs gärna mer på www.arxis.se