Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Bolio AB

Kontaktuppgifter

Bolio – Din helhetspartner för en enklare och renare vardag!
Bolio är en helhetsleverantör av städtjänster för bostadsrättsföreningar. Vi fokuserar på att erbjuda en smidig och effektiv städprocess där högsta kvalitet alltid är vårt huvudfokus. Vårt mål är att skapa en trivsam och välskött miljö för både boende och besökare. Genom att erbjuda effektiva, pålitliga och miljövänliga städtjänster hjälper vi er att upprätthålla ordning och reda, samtidigt som vi skyddar er fastighet.

Skräddarsydda lösningar
Vi förstår att varje bostadsrättsförening har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som passar just er, oavsett storlek eller specifika önskemål. Vår passion för kvalitet och service gör att vi alltid strävar efter att överträffa era förväntningar.

Rådgivning och support
Vårt erfarna team står redo att ge er rådgivning och support kring städning och underhåll. Vi är här för att svara på era frågor och hjälpa er att fatta informerade beslut för er förenings behov.

Vi ser fram emot att träffa er på Styrelsemässan! Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer om hur Bolio kan bli er pålitliga partner. Dessutom har vi tagit fram en innovativ lösning för att sänka städkostnaderna för bostadsrättsföreningar i kombination med våra tjänster. Missa inte chansen att höra mer om detta!

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande