Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Svensk Röranalys

Svensk Röranalys

Kontaktuppgifter

Med avancerad tenik inspekterar, underhåller och förnyar vi rör i mark och fastighet. Vi säljer flexibla och kundanpassade tjänster och produkter och håller alltid en hög servicenivå. 

På Styrelsemässan presenterar vi det allra senaste  – "Step by Step – relining 3.0". Vi bygger nya rör i gamla rör, bit för bit och skarvar läggs i vattnets flödesriktning. Tekniken går att likna vid traditionellt stambyte och är både flexibel och kostnadseffektiv. 

I vissa fall är ett stambyte det enda alternativet, men för vissa fastigheter kan fördelarna med att renovera istället för att byta väga över. Det blir en lägre kostnad, en kortare installationstid och med "Step by Step" en större flexibilitet för de boende.  

Svensk Röranalys arbetar även med tjänster som är preventiva – stamspolning och TV-inspektion. Vi vill lära känna fastigheten för att på så sätt ge maximal service och kostnadseffektiva råd. 

Genom vårt dotterbolag Procella Ventilation AB arbetar vi också med OVK, service av ventilation samt ventilation i nyproduktion.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande