Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Sfty

Sfty

Kontaktuppgifter

Sfty är utvecklat i Norge och finns nu i över 12.000 lägenheter. I Sverige har vi nyligen installerat i Brf Väduren i Handen och i Brf Utsikten i Norrtälje  HSB Living Lab vid Chalmers i Göteborg har valt vårt system i deras framtidsboende.

Det finns kostnadsbesparingsmöjligheter för en fastighetsägare/förvaltare utöver undvikandet av brandskador och inbrottsrisker. Temperaturgivaren kan medverka till att optimera energianvändningen i fastigheten, och det går att förhandla ned försäkringspremierna för fastighetsägaren – och för de boende – med ca 10% enligt erfarenheterna i Norge. Möjlighet för kritisk kommunikation till boende

Sfty som kundnytta för styrelsen levererar tre värden:

  1. Styrelseportal ger Styrelsen full kontroll på säkerheten i byggnaden samt möjlighet med kritisk kommunikation till de boende. Glöm gula lappar!!
  2. Multilarm i en liten, snabbinstallerad sensor. Sensorerna mäter rök/brand, rörelse/inbrott, luftfuktighet och temperatur. Sensorn är uppkopplad mot wi-fi routern i varje lgh samt i gemensamma lokaler och styrs via en App i smartphonen.
  3. Grannsamverkan genom att samtliga sensor-enheter är uppkopplade med varandra och larmar i hela brand-zonen (ofta en trappuppgång)

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande