Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED ®

Mässor » Styrelsemässan i Stockholm 8 mars 2018 » SAMUELSSON & PARTNER AB - DIGITAL LÅSSMED ®

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED ®

Kontaktuppgifter

Tel: 08-120 46 110

E-mail: info@samuelssonpartner.se

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED®

Samuelsson & Partner AB är en oberoende lås- och beslagsspecialist som är inriktad på moderna och digitala låssystem. Med stor erfarenhet och specialistkunskap hjälper vi företag & organisationer att komma tillrätta med sina nyckelproblem.

Samuelsson & Partner har under en längre tid varit drivande kring projektering och installation av digitala lås och har många framgångsrika case. Vi hjälper företag och organisationer som har problem med sin nyckelhantering att återfå kontrollen över fastighetens nycklar och lås. Med en digital låslösning som helt anpassas efter de förutsättningar och behov som finns, sänks kostnaderna på sikt och ger en bestående säkerhet och kontroll, även i framtiden.

Vi tar fullt ansvar hela vägen, från första mötet till installation, utbildning, support och efterservice. Alltid till ett fast pris. Vi har dessutom marknadens bästa garantier och en snabb och alltid tillgänglig support.

Kontakta oss gärna för en presentation av företaget eller för mer information om vad vi kan göra för att underlätta er nuvarande låssituation.