Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Re-new AB

Re-new AB

Kontaktuppgifter

Tel: 040-467060

E-mail: info@re-new.se

Re-new AB är ett fristående reliningföretag med en stark förankring i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige. Vi erbjuder relining med både flexibla foder och spray-metoden. Re-new AB har sitt huvudkontor i Malmö men kan erbjuda sina tjänster i hela Sverige. Vår målsättning är att vara bland de 5 största leverantörerna i Sverige och vara ledande på hållbara entreprenadtjänster inom reling.

Re-new erbjuder som unik aktör på den svenska marknaden heltäckande samarbets- och service avtal för relining. I denna service ingår bl a en jourhjälp för att snabbt minimera kostnader och skador vid akuta läckage. Serviceverksamhet erbjuder också långsiktig och preventiv besiktning med spolning och kamerafilmning. Syftet är att bistå med en kostnadseffektiv och trygg hantering av drift och underhåll av fastigheter.

Re-new’s strävan är att framstå som ett föredömligt företag som påverkar och bedriver ett långsiktigt och lönsamt arbete för en hållbar utveckling, samt att varumärket skall förknippas med ansvar, kvalitet och nytänkande. Den övergripande strategin bygger därför på förutseende, enkelhet, trovärdighet och goda relationer.