Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Kontaktuppgifter

MBF har lång erfarenhet av bostadsrättsförvaltning. Vårt företag bildades 1958 och ledningen har tillsammans över 25 års erfarenhet av bygg och fastighetsfrågor. Vi har en kompetent, serviceinriktad och erfaren personal som kommer hjälpa er i de utmaningar och frågeställningar som ni i styrelsen ställs inför.

Vi tar hand om allt som behöver skötas i en bostadsrättsförening gällande ekonomi och administration till ett fast pris. Även rådgivning ingår och ni får en ekonom på MBF som blir just er förenings kontaktperson och någon ni kan vända er till i alla olika frågor som rör er förening. På så sätt bygger vi ett förtroendefullt samarbete. Utöver att vara ett stöd i ert löpande styrelsearbete så upprättar er ekonom även förslag till budget och årsredovisning.

I vår kundportal kommer ni få tillgång till stora delar av vårt administrativa system och kan få en mängd information om er förening och dess ekonomi. I kundportalen attesterar ni era fakturor och godkänner också ansökan om medlemskap elektroniskt. Självklart är attestfunktionen mobilanpassad.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande