Följ oss på:

Styrelsemässan i:

LEIAB Fönster

LEIAB Fönster

Kontaktuppgifter

Tel: 0496-707 00

E-mail: info@leiab.se

LEIAB tillverkar fler än 50 000 inåtgående fönster, fasta fönster och fönster­dörrar per år i småländska Mariannelund. Vi håller vad vi lovar och erbjuder generösa garantier.

Fönster och fönsterdörrar från LEIAB finns i fler än 10 000 fastigheter. Se ca 350 av dessa fastigheter i bildgalleriet under rubriken inspiration. I kartfunktionen under rubriken referenser kan du även söka fram vilka referensobjekt som finns nära dig. Det finns bland annat bilder på fler än 1600 referensobjekt.

Du kan välja mellan 4 produktmodeller där karm och ytterbåge kan kombineras till 16 olika utsidor, med 3 olika insidor, för att hitta rätt stil till byggnaden. Alla produkter tillverkas på millimetern med de mått du önskar, utan extra kostnader för dig, för ett enklare och snabbare montage. Karm och ytterbåge, fönstrets mest utsatta del, är av aluminium med dräneringshål som förhindrar röta och ger en lång livslängd. Alla produkter har trä på insidan med en hög nivå på ytbehandlingen. Produkterna finns tillgängliga som 2+1, 3+1, 3-glas och dubbelkarm och kan fås med dolda dräneringshål.