Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » KONTROLLERAT i Norden AB

KONTROLLERAT i Norden AB

Kontaktuppgifter

Brandskyddet i ett flerbostadshus är genomtänkt och fyller viktiga funktioner så det är av största vikt att detta är intakt om olyckan skulle vara framme. Det är också viktigt att man känner till dokumentationen gällande brandskyddets uppbyggnad i fastigheten och att boende känner till gällande rutiner och regler.

Vi vet att i denna typ av verksamhet så är det inte lätt för ansvariga att säkerställa och dokumentera fortlöpande brandskyddskontroller. Man behöver kunskap och support för att få det att fungera.

KONTROLLERAT är ett digitalt system med tyngdpunkt på enkelhet. Målet är att alla typer av verksamheter skall på ett mycket enkelt sätt kunna säkerställa fortlöpande viktiga egenkontroller. Det skall vara enkelt att direkt i mobilen utföra och rapportera själva kontrollen. Det skall sedan vara enkelt att både internt och externt kunna redovisa aktuell status.

Vi vågar sticka ut hakan och säga att med KONTROLLERAT kommer ansvariga för ett flerbostadshus enkelt kunna sköta sina brandskyddkontroller.

Titta gärna in i vår monter så skall vi visa hur enkelt det kan bli

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande