Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Gusten Persson Entreprenad (Måleri, Bygg, Fönsterrenovering)

Gusten Persson Entreprenad (Måleri, Bygg, Fönsterrenovering)

Kontaktuppgifter

Gusten Persson Entreprenad med affärsområdena Målerifirman Gusten Persson, HP bygg och Gusten Persson Fönsterteknik erbjuder tjänster för fastighetsunderhåll, om- och tillbyggnation. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, övriga fastighetsägare, fastighetsförvaltare och konsulter inom måleri, bygg och fönster.

Bra synergier: Vi har vårt kontor i centrala Stockholm med gemensam administration och stabsfunktioner för personal, ekonomi, IT, marknad och kundservice. Det gör vårt arbete effektivt samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder de bästa synergierna mellan Måleri, Bygg och renovering av fönster – från mindre uppdrag till större entreprenader. Vi är också medlemmar i branschorganisationerna Måleriföretagen och Sveriges Byggindustrier.

Allt handlar inte om pengar: Kvalitet i utförandet, miljöhänsyn och ett serviceinriktat, personligt bemötande är lika viktiga delar. Bra och effektiv kommunikation i byggprocessen är dessutom en, allt för ofta, "misshandlad" rutin. Här finns det massor av pengar att tjäna – både för byggherren och entreprenören! Läs mer om detta på vår hemsida eller boka ett möte på vårt kontor för en presentation och diskussion om fastighetsunderhåll.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande