Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Gleipnergruppen

Gleipnergruppen

Kontaktuppgifter

Tel: 08 - 121 487 77

E-mail: info@gleipnergruppen.se

Vi på Gleipnergruppen konsulterar bostadsrättsföreningar i att utveckla nya bostäder inom befintlig fastighet. Som specialiserade på projekt av detta slag, och med femtiotal bostadsrätts­föreningar årligen som uppdragsgivare, har vi förståelse och kunskap avseende det ansvar och de åtaganden en styrelse ställs inför. Våra medarbetare består av projektledare, byggteknisksakkunniga, ingenjörer och entreprenad- och fastighetsjurister som tillsammans med styrelsen skapar förutsättningar för föreningen att göra en så trygg och lönsam affär som möjligt. Detta gör vi i en omfattning om 10–15 000kvm årligen vilket resulterar i hundratals nya bostadsrätter i framförallt Stockholm och Göteborg.

Vår erfarenhet i kombination med spetskompetenser har bidragit till nöjda referenser och allt större förtroende från marknaden vilket gjort oss till en av marknadens ledande aktörer sedan starten 2010.

Det går bara att sälja er tillgång en gång, så det gäller att göra rätt och se till att föreningen får ut det mesta av möjligheten.