Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Fastum

Kontaktuppgifter

Vi erbjuder en nära och personlig förvaltning  Vi sätter stort värde vid att lära känna våra föreningar och vill alltid att våra föreningar har en trygg relation med oss. Därför får alla våra kunder dedikerade kontaktpersoner hos oss som är öronmärkta till just er förening, detta för att främja ett gott samarbete.

Digitala verktyg  Våra digitala verktyg är ett stöd som underlättar styrelsearbetet. Vi erbjuder ett system som är helt byggt för BRF- förvaltning. När vi utvecklar våra system har vi alltid användarvänligheten i fokus.

Service för era medlemmar och hyresgäster  På Mina sidor i vår kundportal Fastum Direkt kan medlemmar och hyresgäster sköta ärenden. Vårt ServiceCenter finns också tillhands för frågor från era medlemmar och hyresgäster.

Snabbfakta om oss
ANTAL ANSTÄLLDA: ca 90     ANTAL KUNDER: ca 1000 st
OMSÄTTNING: ca 100 MSEK
VÄRDEORD: Nära – Trygga – Passionerade

Fastum är den mindre förvaltaren som vill ge sina kunder känslan av att alltid vara sedd, som du ofta gör i ett litet bolag – men samtidigt tillräckligt stora för att kunna mäta sig med de största förvaltarnas muskler. Vår historia startade redan år 1931 i Uppsala och vi blir extra glada om ni väljer att vara med på vår resa under kommande år.

Varmt välkommen till vår monter så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er förening genom våra förvaltningstjänster.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande