Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Energikontoret i Mälardalen

Mässor » Styrelsemässan i Uppsala 8 nov. 2018 » Energikontoret i Mälardalen

Energikontoret i Mälardalen

Kontaktuppgifter

Tel: 073-5331722

E-mail: agnes.kristoffersson@energikontor.se

Vill du arbeta effektivare med att minska energianvändningen i din bostadsrättsförening och samtidigt minska kostnaderna för energi? En energikartläggning kan ge dig svaren!

En energikartläggning ger svar på hur mycket energi som behövs för att driva verksamheten, samt hur energin används och fördelas. Kartläggningen innehåller även åtgärdsförslag på hur ni kan energieffektivisera och därmed minska energikostnaderna.

Momsregistrerade bostadsrättsföreningar kan nu söka stöd hos Energimyndigheten för att få en energikartläggning delfinansierad med 50% av kostnaden, upp till 50 000 kronor. Energikontoret i Mälardalen har i uppdrag att stötta er före, under och efter ansökningsprocessen och vi kan även bidra med rådgivning i beställning, upphandling och inrapportering av energikartläggningen. Som ett icke vinstdrivande och opartiskt regionalt energikontor erbjuder vi vår hjälp helt kostnadsfritt.

Förutom energikartläggningsstödet finns även andra projekt och ekonomiska stöd som vänder sig till bostadsrättsföreningar. Energikontoret i Mälardalen finns alltid till er hjälp för att göra arbetet med energieffektivisering så enkelt och framgångsrikt som möjligt.