Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Energikontoret i Mälardalen

Energikontoret i Mälardalen

Kontaktuppgifter

Vill du minska din bostadsrättsförenings energianvändning och sänka dina energikostnader? Vi hjälper dig! På Energikontoret i Mälardalen vill vi bidra till att din energieffektivisering går smidigt och blir så framgångsrik som möjligt.

Kom förbi vår monter för att träffa oss och din energi- och klimatrådgivare, som är en helt kostnadsfri service från din kommun. Vi hjälper dig med tips för att bli mer energismart och få en överblick över vilka olika alternativ du har att välja mellan. 

Kostnadsfri rådgivning på plats och över telefon och mejl 
Vi går igenom din bostadsrättsförenings energiläge och finns tillgängliga som stöd under hela effektiviseringsprocessen. Vi informerar gärna om relevanta finansiella stöd som finns att ansöka om för din bostadsrättsförening.

Energikartläggning – ett bra första steg
En energikartläggning ger en bild av hur mycket energi din bostadsrättsförening använder och förslag på åtgärder som du kan genomföra för att minska användningen. Vi erbjuder stöd vid upphandling och beställning av energikartläggningar. Och för dig som vill diskutera åtgärdsförslagen från energikartläggningen finns vi tillgängliga som bollplank.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande