Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Elitbygg & Ekodesign – Vi bygger för miljön!

Mässor » Styrelsemässan i Stockholm 7 februari 2019 » Elitbygg & Ekodesign - Vi bygger för miljön!

Elitbygg & Ekodesign – Vi bygger för miljön!

Kontaktuppgifter

Tel: 0728581642

E-mail: info@svenskelitbygg.se

SPARA PÅ PENGAR OCH MILJÖ MED ENERGIEFFEKTIVISERINGAR 
Vi har samlat allt bostadsrättsföreningar behöver under ett tak. Istället för att behöva vända sig till flera olika entreprenörer har vi samlat en komplett lösning för föreningar som saknar fastighetsförvaltare.

BLI EN GRÖN FÖRENING OCH INSPIRERA ANDRA!
Elitbygg & Ekodesign AB – För en hållbar utveckling. Vi utför ljusarrangemant och säkerställer alla renoveringsdetaljer och byggåtgärder som krävs på fasader, underhåll, ljusbyten m.m. Med Decorcem® har vi den miljösmarta fasadputsen som är helt unik och patenterad. En total fasadrenovering kräver bara halva materialet och därmed halva materialkostnaden. Vi lämnar 50-års garanti på arbetet. Genom Leaugit AB kvalitetssäkrar vi arbeten.

TILLSAMMANS GÖR VI ER FÖRENING GRÖN OCH KOSTNADSEFFEKTIV!
Vi erbjuder gröna helentreprenader genom vårt elektrikernätverk, och vi utför alla ROT-arbeten och andra projekt för föreningar och privatbostadsrätter. Våra arbeten är alltid kvalitetssäkrade och det finns ingenting vi inte hanterar. Vår ytskiktsprodukt är mångsidig och kan användas på allt från inner- som ytterväggar, vindar, trapphus, gångtunnlar, viadukter, offentliga byggnader, bostäder m.m. Fråga oss även om solceller.