Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » CaCharge

CaCharge

Kontaktuppgifter

Välkomna elbilarna!

CaCharge välkomnar elbilarna och framtidssäkrar p-platserna. Vi hjälper bostadsrättföreningar att uppgradera sina medlemmars p-platser till laddplatser genom ett kostnadseffektivt och skalbart upplägg.

 

Smart laddning minimerar investeringen

Att ladda bilen hemma över natten är den mest klimatsmarta och lämpliga platsen. Bilen står ju redan parkerad i flera timmar och dessutom på en plats där det ofta finns el i närheten. Vår lösning är specialiserad på att fördela fastighetens befintliga elkapacitet mellan flera elbilar. Med vårt laddsystem och uppkopplade laddboxar kan vi mäta, styra och optimera strömförbrukningen mellan flera bilar och därmed reducera investeringar i förstärkt elkapacitet till fastigheten. Det är lätt att addera nya platser allteftersom behovet stiger.

CaCharge minimerar föreningens grundinvestering i laddinfrastruktur och motiverar en skälig kostnad för dess användare. Målet är att bilistens milkostnad på el ska vara betydligt lägre än milkostnaden på bensin eller diesel. Vi gör det kostnadseffektivt, enkelt och rättvist att möta medlemmarnas stigande behov.

Låt oss hjälpa till att framtidssäkra föreningens p-platser med ett klimatsmart erbjudande!

 

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande