Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Byggbeslag Lås & Säkerhet

Byggbeslag Lås & Säkerhet

Kontaktuppgifter

BBGRUPPEN/Byggbeslag i Sundsvall är etablerad leverantör av lås och säkerhetslösningar till  bygg- och fastighetsmarknad i regionen. Vi hjälper dagligen bostadsrättsföreningar i Sundsvallsområdet med frågor kring säkerhet och fastighetssystem och känner till de frågor och utmaningar en brf står inför.

Till er brf-förening erbjuder vi rådgivning, projektering, leverans och installation av mekaniska låssystem, passerlösningar, dörrstyrning och porttelefoni. Med digitala fastighetsregister och tvättbokningssystem höjer ni standarden ytterligare och förenklar både föreningens administration och vardagen för de boende.

Vill ni ha hjälp med hantering och kontroll av fastighetens nycklar och/eller passerbrickor, så föreslår vi vår tjänst Nyckelhantering. I vårt tjänsteutbud ingår även underhåll och service och möjlighet att teckna ett anpassat serviceavtal. 

Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsbesiktning och förslag på digitala fastighetssystem för ökad bekvämlighet och service. Och låt oss samtidigt presentera vårt omfattande beslags- och inredningssortiment.

Välkommen till BBGRUPPEN!

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande