Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Avloppsjouren AB

Avloppsjouren AB

Kontaktuppgifter

Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jourbilar är alltid snabbt på plats för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: Ring för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende!

Avloppsjouren arbetar i VA-branschen (Vatten & avlopp) och är som leverantör en naturlig del av samhällets infrastruktur. Vi erbjuder tjänster till industrin, bostäder, och våra gatuvägnät. Vi skapar trygghet, tar total­ansvar för hela arbetet med en välfungerande organisation bestående av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fastighets­bolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service.

Hela Skåne är vår arbetsplats. Vi arbetar med allt från sommarstugor till stora fastighets­komplex. Vi använder ROT-avdraget och är dem du kan lita på!