Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Avloppsjouren AB

Avloppsjouren AB

Kontaktuppgifter

Vi tar total­ansvar för hela arbetet med en välfungerande organisation bestående av rutinerade operatörer, arbetsledare och säkerhetsrådgivare. Vi har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fastighets­bolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service.

Till våra stora uppdragsgivare räknar vi HelsingborgsHem, där vi sköter driften av avloppsnätet. Riksbyggen, LKF och EBO är andra företag där vi åtgärdar alla uppkommande driftstörningar.

Vi har också utfört flera reliningsarbeten för Region Skåne. Vi arbetar över hela Skåne, med allt från sommarstugor till stora fastighets­komplex. Vi använder ROT-avdraget och är dem du kan lita på!

Ring oss dygnet runt, direkt när skadan uppstått eller när du märker att vattnet inte rinner undan som det ska! Våra jourbilar är alltid snabbt på plats oavsett var du bor i skåne, för att stoppa skadan och åtgärda avloppsproblemen. Eller ännu hellre: Ring för att förebygga. Det blir billigast och skapar trygghet i ditt boende.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande