Följ oss på:

Styrelsemässan i:

AutoCharge Sverige AB

AutoCharge Sverige AB

Kontaktuppgifter

www.autocharge.se

Tel: 076-354 62 95

E-mail: kontakt@autocharge.se

AutoCharge levererar helhetslösningar specifikt anpassade för bostadsrättsföreningar som vill investera i elbilsladdning.

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och hjälper er genom hela processen. Med certifierade partnerinstallatörer över hela landet kan vi garantera en trygg och säker installation av er anläggning var ni än befinner er.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria platsbesök där vi tittar på era förutsättningar och skräddarsyr en lösning just för er.

Smart elbilsladdning
Med vår smarta lastbalansering nyttjar systemet hela tiden fastighetens tillgängliga effekt maximalt. Detta resulterar i en betydligt lägre investeringskostnad jämfört med traditionell elbilsladdning då fastighetens befintliga elnät ej behöver uppgraderas. Detta tillsammans med vår automatiska debiteringstjänst ger er en framtidssäker och administrationsfri anläggning.

Klimatklivet – 50% av totala kostanden i stöd
Klimatklivet är ett investeringsstöd finansierat av Naturvårdsverket för att främja utbyggnaden av laddstationer för elbilar i landet. Via Klimatklivet får ni som bostadsrättsförening 50% av er totala investeringskostnad i bidrag. Självklart hjälper vi på AutoCharge er med ansökan till Klimatklivet.