EnergiEngagemang Sverige AB

EnergiEngagemang Sverige AB

kontaktuppgifter

Brogatan 21
645 61 Stallarholmen
Tel: 0152-301 00
e-mail: info@energiengagemang.se
www.energiengagemang.se

EnergiEngagemang installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har sedan 2012 installerat solenergilösningar till både privatpersoner och företag.

De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk, fastighetsinstallationer, och BRF'er. Vi har under tiden byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån fastighetens specifika förutsättningar.

Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dig full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt.

Vårt leverantörsoberoende innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår branch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer