Riksbyggen

Riksbyggen

kontaktuppgifter

Box 9051
102 71 Stockholm
Tel: 0771-860 860
e-mail: info@riksbyggen.se
http://www.riksbyggen.se

Söker ni en förvaltningspartner som verkligen förstår hur en bostadsrättsförening fungerar är Riksbyggen ett självklart alternativ. Vi erbjuder anpassade helhelslösningar inom ekonomi, teknik, fastighetsskötsel och ombyggnad. Vi har förvaltat bostadsrättsföreningar i snart 80 år och är idag Sveriges största bostadsrättsförvaltare.

Vi vet att det krävs ett helhetstänkande för att en bostadsrättsförening ska fungera väl. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och gårdar som att ekonomin hanteras på ett bra sätt - allt för att bevara fastighetens värde. Vi har specialister inom varje område som ser till att både trivseln i och värdet av fastighheten ökar över tiden.

Det är Riksbyggens alla medarbetare som bär vår långa erfarenhet. Det är de som kan ge Dig råd, det är de som kan förstå vad Du behöver och det är dem som Du möter personligen hemma i Din fastighet. För oss är tekniken ingenting utan människor. Och samtidigt mår vi människor lite bättre av moderna teknisk lösningar. Att förstå samspelet är det som gör att vi lyckas.

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer