Cortea Hemma

Cortea Hemma

kontaktuppgifter

Sadelmakarvägen 11a
146 33 Tullinge
Tel: 0101611250
e-mail: Info@corteahome.se
www.corteahemma.se

Vi är ett helhets täckande byggbolag med fönster som specialitet!

Cortea Hemma ingår i en koncern med bred kompetens inom bygg & fastighetssektorn. Vårt företag har specialiserats sig med allt inom fönsterbyten, inglasningar och glaspartier.

Vi vill erbjuda våra kunder den expertis och hjälp som krävs vid ett större beslut för fastighetens & bostadsrättsföreningens framtid. Vår ambition är att alla våra kunder ska få uppleva en trygghet genom hela processen, från första genomgång av projektet, tills sista listen är monterad.

Cortea Hemma står alltid för ett korrekt utförande, garantier på utförda arbeten och högsta kvalitet i både kontakt och agerande. Vi säljer fönster, dörrar och tillbehör från nordiska tillverkare och monterar dem som en del av ett helhetsåtagande. Vi står för allt från projektering till montering!

Cortea Hemma står för helhetslösningar, vi övertar totalansvaret för allt som rör din om/tillbyggnation eller renovering.

Kom förbi vår monter och berätta om era planer, vi hjälper gärna er vision till att bli verklighet.

Besök gärna vår hemsida för mer information och intresseanmälan:Hand som pekar åt höger, handens utsida WWW.CORTEAHEMMA.SE

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer