SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

kontaktuppgifter

Östra Hamngatan 18
411 09 Göteborg
Tel: 031-745 46 00
e-mail: johan.lundin@sbc.se
http://www.sbc.se

Fastighetsförvaltning för bostadsrätter 

SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder full service inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, projektledning av ombyggnation samt fastighetsjuridik. Vi har funnits sedan 1921 och är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Uppsala.

Personligt och lättillgängligt
Varje förening får ett eget team som arbetar för föreningen. Ett bollplank som kan underlätta styrelsearbetet och hjälpa till med planeringen inför framtiden.

Kundportalen Vår Brf
Som kund hos SBC får föreningen tillgång till vår webbaserade kundportal Vår Brf som innehåller allt styrelsen behöver veta. Rapporter, nyckeltal, inkomna räkningar, förfallna avier, felanmälningar och mycket mer finns tillgängligt dygnet runt och var du än befinner dig. Du kan godkänna fakturor och få notifieringar direkt i din mobiltelefon via vår app. Vi erbjuder även en styrelseutbildning där du får följa arbetet i en förening under ett år. Vi på SBC vill förenkla styrelsearbetet och erbjuder konkreta mervärden som ökar föreningens attraktionsvärde.

Välkommen till vår monter!

www.sbc.se

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer