Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » SAMUELSSON & PARTNER AB - DIGITAL LÅSSMED ®

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED ®

Kontaktuppgifter

 SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED®

Samuelsson & Partner AB är en oberoende specialist inriktad på moderna och digitala låssystem. Med ett unikt koncept för Brf:er, där även nyckelhanteringstjänster ingår, erbjuder vi en komplett lösning som både ger trygghet, bättre ekonomi och tid över för annat.

Samuelsson & Partner tar hand om hela processen vid ett låsbyte till ett digitalt låssystem. Kundanpassad dokumentation och utbildning, marknadens bästa garantier, årliga serviceboxar, nyckelhantering via webbportal, jourtjänst m.m. Vi tar fullt ansvar hela vägen, från första mötet till installation, utbildning och support. Alltid till ett fast pris. 

Samuelsson & Partner AB är specialist på Digitala Låssystem och äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed® som står för kvalitet, service och kundfokus. Samuelsson & Partner är idag en stor leverantör av digitala låssystem för såväl befintliga fastigheter som nyproduktion.

För att få veta mer om vårt unika Brf:koncept eller få mer information om vad vi kan göra för att underlätta er nuvarande låssituation kontakta oss gärna

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande