Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Rotpartner

Rotpartner

Kontaktuppgifter

Tel: 010-209 64 00

E-mail: malmo@rotpartner.se

Som oberoende projektledare representerar vi föreningen mot entreprenören vid renovering av ert hus. Våra beställare är såväl bostadsrättföreningar som kommunala och privata fastighetsbolag.

FÖRENINGENS STÖD GENOM HELA RENOVERINGEN
Vi representerar föreningen mot entreprenören och ser till att ni och era medlemmar får förståelse för orsakerna till renoveringen, känner er informerade, har möjlighet att komma till tals och att kunna påverka entreprenörens arbete.

VI ÄLSKAR RENOVERING!
Våra projektledare tar hand om hela byggprocessen och hjälper styrelsen och föreningens medlemmar med att hitta den bästa åtgärden för fastigheten och att ni får den kvalitet ni efterfrågat, i tid och till överenskommet pris.

VÅRA TJÄNSTER
Vi kan såväl stambyten som fasadrenovering, fönsterbyten och fönsterrenovering. Vi kan även balkongrenovering, reparation av betongskador och gårdsbjälklag, renovering av trapphus och tvättstugor och ombyggnad av vindar. Vi utför också underhållsplaner.

Vi hjälper även bostadsrättföreningar vid ombildningar, med hyresförhandlingar och hantering av hyresgäster i samband med t ex stambyten.