Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » LOCKLIGHT AB

LOCKLIGHT AB

Kontaktuppgifter

Locklight är ett företag med säte i Motala. Vi är ett av landets ledande företag inom fastighetsanpassad LED-belysning. Unikt för Locklight är att vi tillverkar våra egna LED-armaturer med fokus på ljuskällan i Sverige. Diodplattan tillverkas av högklassiga komponenter som borgar för en säkrarer produkt med längre livslängd. Vi kan stolt lämna 5 års garanti på vår ljuskälla.

Ljuskällan bestyckar vi i dubbelisolerad tålig polykarbonat eller glaschassi i tidlös design lämpade för inom- och utomhus-bruk. Vi har ett brett sortiment av armaturer lämpade för yngre och äldre fastigheter.

Vår affärsidé är att kunna belysa en fastighets samtliga allmänna utrymmen med marknadens effektivaste och senaste teknik.

Vi jobbar idag rikstäckande med allt från belysningsinventering, energikalkylering, försäljning av egen produkt samt installation. Idag är 200 av landets kommunala fastighetsbolag våra kunder samt en stor del av landets Bostadsrättsföreningar. Vi är upphandlade som belysningsföretag på HSB.

Vi hjälper dig från start till slut med din belysningsoptimering. Varmt välkommen att besöka oss i vår monter för att få veta mer om hur vi kan belysa din fastighet.