Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Egain Sweden AB

Kontaktuppgifter

Vad är eGain forecasting™?

eGain forecasting™ är en tjänst som sänker uppvärmningskostnaderna för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Detta sker genom att styra värmen optimalt timme för timme, baserat på byggnadens energiegenskaper och detaljerade väderprognoser. Därmed utnyttjas energin effektivare, samtidigt som man får bättre komfort inomhus.

eGain forecasting™ sker inom 14 dagar och ni börjar spara energi och pengar direkt, utan stora ingrepp i er fastighet. Besparingen ligger på ca 10-15% och oftast är investeringen betald redan inom ett år. Det ger er bättre ekonomi, höjer värdet på fastigheten och hjälper till att finansiera andra, dyrare åtgärder.

Gör som hundratals andra bostadsrättsföreningar i Sverige och satsa på eGain forecasting™! Ni sänker era uppvärmningskostnader samtidigt som ni får ett jämnare inomhusklimat, kontroll på ert värmesystem och gör gott för miljön!

Testa själv, hur mycket just er förening kan spara med eGain forecasting™ genom att testa kalkylen på vår hemsida www.egain.se. Svar får du med det samma!

Välkomna till oss, så berättar vi mer!