• Följ oss på:

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

kontaktuppgifter

Tel:
e-mail:

SBC SVERIGES BOSTADSRÄTTSCENTRUM

SBC är en stabil, etablerad och uppskattad aktör med ett starkt varumärke inom bostadsrättsområdet som har haft fokus på bostadsrätten sedan 1921. SBC är med andra ord specialister på bostadsrätt.

LÖSNINGAR FÖR ALLA

SBC erbjuder helhetslösningar inom ekonomi, teknik, fastighetsskötsel och juridik. De olika paketen inom ekonomisk och teknisk förvaltning ger en unik möjlighet för dig som kund att få en flexibel lösning som passar just din förening. Hos oss finns dessutom många av Sveriges främsta bostadsrättsjurister.

PERSONLIGT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT

Varje förening får ett eget team som arbetar för föreningen. Ett bollplank som kan underlätta ert styrelsearbete och hjälpa till med planeringen inför framtiden.

Föreningen får tillgång till en webbaserad kundportal - Vår Brf - som innehåller allt styrelsen behöver veta. Rapporter, nyckeltal, inkomna räkningar, förfallna avier, felanmälningar och mycket mer finns tillgängligt dygnet runt och var du än befinner dig.

SBC erbjuder styrelsen en kvalitetssäkrad, effektiv och bekymmersfri förvaltning med moderna verktyg. Tillsammans höjer vi värdet på hela fastigheten!

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer