• Följ oss på:

Eco by Sweden - För en hållbar utveckling

Eco by Sweden - För en hållbar utveckling

kontaktuppgifter

Rotebergsvägen 9
19278 Skärholmen
Tel: 010-10 10 599
e-mail: konsult@ecobysweden.se
www.ecobysweden.se

SPARA PÅ PENGAR OCH MILJÖ MED ENERGIEFFEKTIVISERINGAR 
Vi har samlat allt bostadsrättsföreningar behöver under ett tak. Iställert för att behöva vända sig till flera olika entreprenörer har vi samlat en komplett lösning för föreningar som saknar fastighetsförvaltare. 

BLI EN GRÖN FÖRENING. OCH INSPIRERA ANDRA!
Eco by Sweden - för en hållbar utveckling sköter ljusarrangemant och Elitbygg & Ekodesign säkerställer alla renoveringsdetaljer och byggåtgärder som krävs från fasader, underhåll, ljusbyten m.m. Med Decorcem® har vi den miljösmarta fasadputsen som är helt unik och patenterad. En total fasadrenovering kräver bara halva materialet och därmed halva materialkostnaden. Vi lämnar 50-års garanti på arbetet. 

TILLSAMMANS GÖR VI ER FÖRENING GRÖN OCH KOSTNADSEFFEKTIV!
Vi erbjuder gröna helentreprenader genom ett nära samarbete med vårt elektrikernätverk, och vi utför alla ROT-arbeten och andra projekt för föreningar och privatbostadsrätter. Våra arbeten är alltid kvalitetssäkrade och det finns ingenting vi inte gör. Vår ytskiktsprodukt är mångsidig och kan användas på allt från inner- som ytterväggar, vindar, trapphus, gångtunnlar, viadukter, offentliga byggnader, bostäder m.m. Fråga oss även om solceller.

Styrelsemässan

Styrelsemässan.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.
Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

läs mer